Sala-ojituksia ja kaikkea muutakin vesiin ja viemäreihin liittyvää

Nyt sitten hommat todenteolla alkaa.

Talon paikka valmiina ja täysillä hommiin… Kaatosateita ja myrskyä… kuvat puhukoon puolestaan IMG_1170 IMG_1181

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Äyskäröintiä ja uppopumpulla vesiä pois.. tosin ikäväkseen joka päivä satoi vettä lisää joka aiheutti lisähankaluuksia pohjien valmistelulle. Räjäytyksistä täytettyjä kuoppia täytimme betonilla. Noin käsinpyöritettynä yksi 1000kg säkki katosi kuin sormianapsauttamalla jonnekkin… Noh otettiin tämä kunnon kuntoiluna 😉 salille kun ei tässä vaiheessa enää tunnit päivissä riittäneet.

jenna 546 jenna 566 jenna 543

1 Comment on Sala-ojituksia ja kaikkea muutakin vesiin ja viemäreihin liittyvää

  1. Sandra
    01.11.2015 at 02:05 (9 vuotta ago)

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your Sala-ojituksia ja kaikkea muutakin vesiin ja viemäreihin liittyvää | Unelmatalo Villähteelle page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try the service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://jdivert.com/2anlh

    Vastaa

Leave a Reply