Talon suunnittelua pettymyksiä ja vastoinkäymisiä :/

Kevät ja kesä meni ravatessa Lahden Lammitalon arkkitehdin luona.

Tunteja kestävää suunnittelua ja istumista toimistossa ja vihdoin n. 400m2 kivitalo oli suunniteltu. Wau miten helpottava ja huojentunut tunne. JEEE!!

Siitä sitten ne vaikeudet alkoivat… virallisia kuvia emme saaneetkaan vaan liudan selittelyä aikataulun kiireisyydestä jne.Milloin suunnittelijan tietokone oli mennyt rikki tai tulostin oli lakannut toimimasta. Emme myöskään saaneet yhteyttä henkilöön puhelimitse, viestein tai sähköpostein. Kun saimme henkilön kiinni minulle vastattiin että: en nyt tiedä miksi en saa aikaiseksi virallisia kuvia…

Tässä vaiheessa alkoi mitta todella täyttyä… ja suunnitelmat ja koko vuoden suunnittelu sekä yhteistyö jäihin ja etsimään uutta talotoimittajaa.

Tämä oli meille todella suuri pettymys ja pisti lievästi sanottuna kaikki pasmat ja ajatukset sekaisin.  Lisäksi todellisuus iski kovalla kädellä päin kasvoja ja rakennuksen aloittaminen venyisi siis seuraavaan kevääseen.

Uusi yhteystyökumppani onneksi löytyi pian ja ajatusket pelkästä kivitalosta myöskin kaikkosivat.

Talopaketin toimittajaksi valitsimme Sami-talon. Kokemukset lähipiiristä ja konkreettinen näkeminen miten asioiden kuuluu ja pitää toimia johti siihen, että päätös oli erittäin helppo.

sami

 

 

 

 

 

Suosittelemme lämpimästi Sami-taloa ja Pertti Tuomista joka jaksoi palvella meitä rautaisella ammattitaidolla.

Sopimukset kirjoitimme marraskuussa 2012 ja iso taakka hartioiltamme pois, kun tältä saralta hommat alkoivat toimimaan.

Leave a Reply